Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udvikling af fyrværkeri

Oprindeligt blev fyrværkeriet opfundet I Kina, mener mange. Andre hævder, at det stammer fra Indien.


Op gennem århundrederne har det bredt sig fra civilisation til civilisation og derfor er fyrværkeri i dag også italienske, spanske og ikke mindst japanske specialiteter. Hver har udviklet sig i sin egen retning og er blevet præget af de forskellige lokale traditioner.

Pyroteknik (festfyrværkeri) har aldrig udviklet sig så hastigt som nu og revolutionerende nye effekter er udviklet i løbet af de sidste år. Den magiske effekt disse artikler er i stand til at præstere, kan ikke pakkes og sælges som standardløsninger. ​Det kræver nøje kendskab til produkternes effekt, at kunne opbygge et professionelt festfyrværkeri fra bunden.

Et festfyrværkeri, hvis magi forener alle sine tilskuere i et enestående nu, hvor man mister fornemmelsen af tid og sted.

Kreativitet og nytænkning har altid været nøgleord for fyrværkeri udviklingen hos Højen & Magic Fyrværkeri.

Musikstyret fyrværkerishow

Vi følger udviklingen meget nøje og besidder bl.a. ekspertise indenfor elektronisk affyring af festfyrværkeri. Denne viden udnyttes helt specielt i vore musikstyrede fyrværkerishows.


Kombineret med nyudviklede pyrotekniske artikler fra førende producenter, er resultatet imponerende pyrotekniske kulisser til alt fra by-night arrangementer til koncerter og større events. Dog anvender vi i reglen også denne teknik ved mindre fyrværkerier, så disse ligeledes får tilført den præcision og timing, som gør den samlede oplevelse betagende.


Vi har aldrig takket nej til en opgave.

Har du derfor et arrangement, som kræver professionel pyroteknisk assistance, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores kompetencer​. Kontakt os på tlf: 97 43 27 00 eller skriv en E-mail til info@hmfyr.dk.

Telia Parken 2017
16-11-2017
Den 11. november 2017 var der åbningskamp mellem Danmark og Irland. Første kamp endte som bekendt 0-0, men kampen blev åbnet med et brag af et show.
Læs mere >>
Silkeborg Ildregatta 2017
25-08-2017
Efter et vellykket European Fireworks Contest til Silkeborg Ilderegatta, sluttede vi Ildregattaen af med et gallashow om lørdagen. Trods regnvejr i løbet af dagen, klarede det op og vi leverede et show i klart vejr.
Læs mere >>
Legoland 2015
04-11-2015
Med flot vejr, smuk udsigt fra taget og mange forventningsfulde tilskuer, blev sæsonen 2015 i Legoland lukket med et smukt fyrværkeri.
Læs mere >>

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro // Tlf.: 97 43 27 00 // Mobil: 40 37 31 26 // E-mail: info@hmfyr.dk  // CVR: 25384628​  //  

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook