Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fyrværkerishow til hele Danmark!

Tivolis FyrværkerImester
​siden 2006​

Legolands FyrværkerImester
​siden 2000

Fyrværkeriets unikke udvikling

​Oprindeligt blev fyrværkeriet opfundet I Kina, mener mange. Andre hævder, at det stammer fra Indien.


Op gennem århundrederne har det bredt sig fra civilisation til civilisation og derfor er fyrværkeri i dag også italienske, spanske og ikke mindst japanske specialiteter. Hver har udviklet sig i sin egen retning og er blevet præget af de forskellige lokale traditioner.

Pyroteknik har aldrig udviklet sig så hastigt som nu og revolutionerende nye effekter er udviklet i løbet af de sidste år. Den magiske effekt disse artikler er i stand til at præstere, kan ikke pakkes og sælges som standardløsninger. ​Det kræver nøje kendskab til produkternes effekt, at kunne opbygge et professionelt festfyrværkeri fra bunden.

Et festfyrværkeri, hvis magi forener alle sine tilskuere i et enestående nu, hvor man mister fornemmelsen af tid og sted.

Kreativitet og nytænkning har altid været nøgleord for fyrværkeri udviklingen hos Højen & Magic Fyrværkeri.

​Musikstyret fyrværkerishow

Vi følger udviklingen meget nøje og besidder bl.a. ekspertise indenfor elektronisk affyring af festfyrværkeri. Denne viden udnyttes helt specielt i vore musikstyrede fyrværkerishows.


Kombineret med nyudviklede pyrotekniske artikler fra førende producenter, er resultatet imponerende pyrotekniske kulisser til alt fra by-night arrangementer til koncerter og større events. Dog anvender vi i reglen også denne teknik ved mindre fyrværkerier, så disse ligeledes får tilført den præcision og timing, som gør den samlede oplevelse betagende.

Vi har aldrig takket nej til en opgave

Har du derfor et arrangement, som kræver professionel pyroteknisk assistance, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores kompetencer​.

Kontakt os på telefon 97 43 27 00 eller skriv en e-mail til info@hmfyr.dk.

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro | Telefon: 97 43 27 00 | Mobil: 40 37 31 26 | E-mail: info@hmfyr.dk | CVR: 25384628

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på Facebook