Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Passion for lys og lyd i luften

Siden menneskets oprindelse har vi mennesker været dybt fascineret af ildens magt.​

På en måde er vi tiltrukket af fyrværkeriets og ildens væsen og på samme tid føler vi os magtesløse overfor den. På samme måde har vi en følelse af magtesløshed, netop når himlen eksploderer i enorme farvebuketter, ledsaget af kraftige lufttryk, vi mærker på kroppen. Denne følelse skærper sanserne og behandler følelserne.

Som tempoet i et fyrværkeri stiger hen imod optakten til en stor finale, vil adrenalinen stadig pumpe hurtigere mens pulsen stiger og fantasien får tilført inspiration.​

Under et festfyrværkeri, vil du blive henkastet til en verden, hvor følelser og uforklarlig magi opstår. Vi sparer dig naturligvis for elementet med fare og lader dig uforstyrret opleve en fascinerende og opløftende helhedsoplevelsen for dine sanser.

Grunden til, at vi som fyrværkere stadig tryllebindes af fyrværkeriets magi efter mange år, skyldes passion.

En passion for at opleve himlen eksplodere i et inferno af farver, lys og lyd. En passion for at opleve en skønhed, hvis unikke intensitet og uforudsigelighed ikke overgås af nogen anden form for underholdning end fyrværkeri.​ 

Kontakt os på telefon 97 43 27 00eller e-mail: info@hmfyr.dk.

Fyrværkerishow  til hele Danmark

Tivolis fyrværkerimester siden 2006

Legolands fyrværkerimester siden 2000

Højen & Magic Fyrværkeri

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro

Klik her for rutevejledning

Vi er din professionelle fyrværkerimester og har mange års erfaring indenfor faget. Vi har fuldstændig styr på sikkerheden og har leveret flotte fyrværkershows til mange arrangementer.

Se vores referencer

CVR-nummer: 25384628