Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fyrværkerishow til hele Danmark!

Tivolis FyrværkerImester
​siden 2006​

Legolands FyrværkerImester
​siden 2000

Fyrværkerimester til den festlige begivenhed

​Højen & Magic er en sammenlægning af to separate firmaer, der før hed Magic Pyroteknik og Højen Festfyrværkeri. De deler en passion for det musikstyrede fyrværkeri, og er i dag fyrværker for Tivoli i København, og har været det siden 2006.

Vi hos Højen & Magic sætter en ære i være fyrværkerimester og i at gøre enhver lejlighed lidt mere festlig med brag og farver. 

Vi tager os af hele Danmark, når det kommer til fyrværkeri og dette gælder alle begivenheder. Om din begivenhed er i Aalborg, Odense, København eller andre byer, står vi klar! Vi tilbyder eksempelvis at være fyrværkerimester til firmafester, karnevaler, fødselsdage, havnefester og festivaler.

Professionel fyrværkerimester til din fest

Står du og skal snart holde en fest, og vil gerne sørge for den bliver ekstra speciel? Vi vil som fyrværkerimester altid gerne komme med et uforpligtende tilbud på lige netop dit arrangement.

Vi sørger som fyrværkerimester for at skræddersy et show til din fest, så festens deltagere kan snakke om den lang tid efter.

Der er mulighed for et show med musikstyret fyrværkeri. På den måde kan I vælge jeres yndlingsmusik, og dermed gøre det mere personligt.​​

​​Vi sørger for det hele

Når du skal holde din fest i Danmark, og vælger os som din fyrværkerimester til at stå for fyrværkeriet, skal du ikke tænker på meget mere. Vi udfører alt det nødvendige arbejde med at skaffe nødvendige tilladelser og rydder selvfølgelig op efter os, når vi er færdige. Det kan ikke blive meget nemmere for dig som kunde hos os.

Skal du bruge en professionel fyrværkerimester og en ordentlig omgang festfyrværkeri til din næste fest, kan vi kontaktes på telefon 97 43​ 27 00 eller e-mail: info@hmfyr.dkfor et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen, og du vil høre fra os hurtigst muligt. Vi glæder os til at skubbe gang i festen!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Videoklip

- Video fra Belgien

​Tall Ship Race Ålborg

-Danmarks til dato største musikstyrede show

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro | Telefon: 97 43 27 00 | Mobil: 40 37 31 26 | E-mail: info@hmfyr.dk | CVR: 25384628

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på Facebook