Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fyrværkerimester til den festlige begivenhed

Højen & Magic er en sammenlægning af to separate firmaer, der før hed Magic Pyroteknik og Højen Festfyrværkeri. De deler en passion for det musikstyrede fyrværkeri, og er i dag fyrværker for Tivoli i København, og har været det siden 2006.

Vi hos Højen & Magic sætter en ære i være fyrværkerimester og i at gøre enhver lejlighed lidt mere festlig med brag og farver. Vi tager os af hele Danmark, når det kommer til fyrværkeri og dette gælder alle begivenheder. Vi tilbyder eksempelvis at være fyrværkerimester til firmafester, karnevaler, fødselsdage, havnefester og festivaler.

Professionel fyrværkerimester til din fest

Står du og skal snart holde en fest, og vil gerne sørge for den bliver ekstra speciel? Vi vil som fyrværkerimester altid gerne komme med et uforpligtende tilbud på lige netop dit arrangement.

Vi sørger som fyrværkerimester for at skræddersy et show til din fest, så festens deltagere kan snakke om den lang tid efter.

Der er mulighed for et show med musikstyret fyrværkeri. På den måde kan I vælge jeres yndlingsmusik, og dermed gøre det mere personligt.

Vi sørger for det hele

Når du skal holde din fest i Danmark, og vælger os som din fyrværkerimester til at stå for fyrværkeriet, skal du ikke tænker på meget mere. Vi udfører alt det nødvendige arbejde med at skaffe nødvendige tilladelser og rydder selvfølgelig op efter os, når vi er færdige. Det kan ikke blive meget nemmere for dig som kunde hos os.

Skal du bruge en professionel fyrværkerimester og en ordentlig omgang festfyrværkeri til din næste fest, kan vi kontaktes på tlf. 97 43 27 00 eller E-mail: info@hmfyr.dk for et uforpligtende tilbud.

Se videoklip fra Belgien

Tall Ship Race Ålborg-Danmarks til dato største musikstyrede show

Telia Parken 2017
16-11-2017
Den 11. november 2017 var der åbningskamp mellem Danmark og Irland. Første kamp endte som bekendt 0-0, men kampen blev åbnet med et brag af et show.
Læs mere >>
Silkeborg Ildregatta 2017
25-08-2017
Efter et vellykket European Fireworks Contest til Silkeborg Ilderegatta, sluttede vi Ildregattaen af med et gallashow om lørdagen. Trods regnvejr i løbet af dagen, klarede det op og vi leverede et show i klart vejr.
Læs mere >>
Legoland 2015
04-11-2015
Med flot vejr, smuk udsigt fra taget og mange forventningsfulde tilskuer, blev sæsonen 2015 i Legoland lukket med et smukt fyrværkeri.
Læs mere >>

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro // Tlf.: 97 43 27 00 // Mobil: 40 37 31 26 // E-mail: info@hmfyr.dk  // CVR: 25384628​  //  

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook