Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fyrværkerishow - Den perfekte fascination

Mennesker har altid ladet sig fascinere af ild og eksplosioner. Måske er det det farlige element af ild, der virker tiltrækkende på os, og får os til at opsøge den. Vi oplever det alle sammen, når det bliver nytårsaften, klokken nærmer sig tolv, og de flotte raketter bliver sendt op.

Vi har denne passion i så høj en grad, at vi har besluttet at uddanne os indenfor pyroteknik og fyrværkeri, og lave shows, så andre mennesker kan dele glæden med os.

Det flotte fyrværkerishow behøver selvfølgelig ikke kun at være forbeholdt nytårsaften. Et godt fyrværkerishow er med til at gøre enhver begivenhed endnu mere hyggelig og festlig. Så hvorfor ikke bruge det til jeres næste fest?

Passion indenfor fyrværkerishow

Hos Højen & Magic har vi en uslukkelig passion for fyrværkeri. Vi er en sammenlægning af to firmaer, der før hed Magic Pyroteknik og Højen Festfyrværkeri.

Vi elsker at levere et imponerende fyrværkerishow med flotte farver, hvor der selvfølgelig altid er styr sikkerheden og nødvendige tilladelser fra myndigheder. Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, hvor du som kunde ikke selv skal løfte en finger. Dette betyder at vi selvfølgelig også tager os af oprydning, når vi er færdige med udførelsen af et fyrværkerishow.

Vi leverer fest og farver til hele Danmark, og har gjort det i mange år. Du kan ringe til os på tlf. 97 43 27 00 eller på E-mail: info@hmfyr.dk for et uforpligtende tilbud på et fyrværkerishow. Vi glæder os til at høre fra dig.

Telia Parken 2017
16-11-2017
Den 11. november 2017 var der åbningskamp mellem Danmark og Irland. Første kamp endte som bekendt 0-0, men kampen blev åbnet med et brag af et show.
Læs mere >>
Silkeborg Ildregatta 2017
25-08-2017
Efter et vellykket European Fireworks Contest til Silkeborg Ilderegatta, sluttede vi Ildregattaen af med et gallashow om lørdagen. Trods regnvejr i løbet af dagen, klarede det op og vi leverede et show i klart vejr.
Læs mere >>
Legoland 2015
04-11-2015
Med flot vejr, smuk udsigt fra taget og mange forventningsfulde tilskuer, blev sæsonen 2015 i Legoland lukket med et smukt fyrværkeri.
Læs mere >>

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro // Tlf.: 97 43 27 00 // Mobil: 40 37 31 26 // E-mail: info@hmfyr.dk  // CVR: 25384628​  //  

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook