Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fyrværkerishow til hele Danmark!

Tivolis FyrværkerImester
​siden 2006​

Legolands FyrværkerImester
​siden 2000

Ring for et brag af en fest!

Fyrværkerishow - fascination til hele landet!

​Mennesker har altid ladet sig fascinere af ild og eksplosioner. Måske er det det farlige element af ild, der virker tiltrækkende på os, og får os til at opsøge den. Vi oplever det alle sammen, når det bliver nytårsaften, klokken nærmer sig tolv, og de flotte raketter bliver sendt op. Vi tilbyder derfor et unikt fyrværkerishow til hele Danmark. Vi arbejder i Odense, København, Aalborg og resten af landet!

Vi har denne passion i så høj en grad, at vi har besluttet at uddanne os indenfor pyroteknik og fyrværkeri, og lave shows, så andre mennesker kan dele glæden med os. Det flotte fyrværkerishow behøver selvfølgelig ikke kun at være forbeholdt nytårsaften. Et godt fyrværkerishow er med til at gøre enhver begivenhed endnu mere hyggelig og festlig. Så hvorfor ikke bruge det til jeres næste fest?

Passion indenfor fyrværkerishow

Hos Højen & Magic har vi en uslukkelig passion for fyrværkeri. Vi er en sammenlægning af to firmaer, der før hed Magic Pyroteknik og Højen Festfyrværkeri.

Vi elsker at levere et imponerende fyrværkerishow med flotte farver, hvor der selvfølgelig altid er styr sikkerheden og nødvendige tilladelser fra myndigheder. 

Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, hvor du som kunde ikke selv skal løfte en finger. Dette betyder at vi selvfølgelig også tager os af oprydning, når vi er færdige med udførelsen af et fyrværkerishow. Du får et professionelt fyrværkerishow hos din fyrværkerimester.

Ring og få et godt tilbud

Vi leverer fest og farver til hele Danmark, og har gjort det i mange år. Du kan ringe til os på telefon 97 43 27 00 eller på e-mail: info@hmfyr.dk for et uforpligtende tilbud på et fyrværkerishow. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro | Telefon: 97 43 27 00 | Mobil: 40 37 31 26 | E-mail: info@hmfyr.dk | CVR: 25384628

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på Facebook