Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fyrværkerishow til hele Danmark!

Tivolis FyrværkerImester
​siden 2006​

Legolands FyrværkerImester
​siden 2000

Festfyrværkeri og bryllupsfyrværkeri til hele Danmark

Skal du bruge festfyrværkeri? Så kan vi hjælpe dig med at skabe en brag af en fest! Vi tilbyder festfyrværkeri og bryllupsfyrværkeri i hele landet. Så om du bor i København Aalborg eller Odense, står vi klar til at gøre din fest hel speciel. 

Gæsterne ankommer altid til et bryllup med forventningerne om en god og hyggelig fest. Ønsker I at jeres bryllup skal skille sig ud, og at det netop er jeres bryllup, alle vil huske i lang tid. Dette kan gøres med et fantastisk og storslået festfyrværkeri.​​

Bryllupsfyrværkeri er en god detalje

Bryllupsfyrværkeriet er den detalje der sikrer at netop jeres bryllup bliver et unikt et af slagsen. Festfyrværkeri er altid imponerende og bidrager med et utroligt underholdende visuelt aspekt til jeres bryllupsfest.

"Når forventningerne ændres, huskes detaljerne."

- Anonym

Prisen for et bryllupsfyrværkeri til jeres store dag starter ved 7.500,-*. I samarbejde med jer, finder vi ud af hvilket show, der passer bedst til jeres ønsker og budget. Vi tilpasser gerne showet til jeres farveønsker.

Musik og festfyrværkeri

For at gøre jeres bryllupsfyrværkeri til noget helt specielt tilbyder vi hos Højen & Magic Fyrværkeri musikstyret bryllupsfyrværkeri. Det vil blive et enestående show, bestående af et festfyrværkeri sammensat med jeres yndlings musik. 

Dette er med til at gøre fyrværkeriet personligt, da det indeholder musik som I har valgt. Din fyrværkerimester ved, hvordan man holder et brag af en fest med god stemning.

Festfyrværkeri pris

Prisen for et musikstyret festfyrværkeri starter ved 30.000,-* og har en varighed på cirka 6-8 minutter.


​I kan ringe og høre mere om vores festfyrværkeri og bryllupsfyrværkeri på telefon 97 43 27 00 eller skriv til os på info@hmfyr.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen, og du vil høre fra os hurtigst muligt. Vi glæder os til at skubbe gang i festen!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro | Telefon: 97 43 27 00 | Mobil: 40 37 31 26 | E-mail: info@hmfyr.dk | CVR: 25384628

Højen & Magic Fyrværkeri ​er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på Facebook