Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Magisk fyrværkeri​

til enhver anledning i hele Danmark

Giv dig selv og dine gæster et spektakulær fyrværkerishow som vil blive husket i lang tid.

Professionel fyrværkerimester

Fyrværkeri - gør festen ekstra speciel

Vil I gerne holde en fest ud over det sædvanlige? En fest alle deltagerne vil huske i lang tid bagefter?​
​Så er vi landsdækkende og tilbyder fyrværkeri til enhver anledning.

​For at en fest skal nå disse højder, kræver det at man har styr på alle detaljerne. Der skal være god stemning, hyggelige omgivelser, god mad, underholdning og selvfølgelig skal der være noget flot at se på. Hvad kunne klare dette bedre end fyrværkeri? Vi tilbyder fyrværkeri i hele landet, så om du bor i Aalborg, Odense, København eller andre byer, kommer vi gerne ud og skaber en brag af en fest!

Når mørket har lagt sig, kan gæsterne rette blikket mod nattehimlen for at se et imponerende show af forskellige raketter og fontæner samt andet fyrværkeri. Dette imponerer altid og gør at jeres fest bliver en tand mere ekstraordinær. Vores fyrværkeri vil være med til at sørge for at jeres fest ikke bliver glemt lige med det samme, og alle vil snakke om den og det flotte fyrværkeri, der var.​

Fyrværkerishow  til hele Danmark

Tivolis fyrværkerimester siden 2006

Legolands fyrværkerimester siden 2000

Få fyrværkeri til din fest overalt i Danmark

Højen & Magic Fyrværkeri har mange års erfaring med fyrværkeri. Vi er kvalitetsbevidste og udfører et professionelt stykke arbejde, hvor der er styr på sikkerheden, og du får garanti for et imponerende og flot show.
​ 

​Vi gør os særligt indenfor fyrværkerishows til bryllupper. Et bryllup er noget, de fleste ikke oplever mange gange i deres liv. I hvert fald ikke deres eget. Derfor skal det være en dag, der skal huskes for evigt. Dette gøres bedst ved at holde en fest med et brag – Dvs. en masse fyrværkeri.

Professionel håndtering samt mange års erfaring med fyrværkeri

Højen & Magic Fyrværkeri har været ansvarlige for fyrværkeriet hos mange af seværdighederne i Danmark. Dette indebærer bl.a. Fredensborg Slot, JellingMusik Festival og Kløften Festival. Derfor er vi din næste ​fyrværkerimester​.

Dette giver os mange års erfaring indenfor feltet, og derfor er du garanteret et imponerende fyrværkerish​ow med Højen & Magic Fyrværkeri. Vi kan kontaktes på telefon 97 43 ​27 00 eller på e-mail: info@hmfyr.dk. Ring og få billig fyrværkeri!

Højen & Magic Fyrværkeri

Sir Lyngbjergvej 2, 7500 Holstebro

Klik her for rutevejledning

Vi er din professionelle fyrværkerimester og har mange års erfaring indenfor faget. Vi har fuldstændig styr på sikkerheden og har leveret flotte fyrværkershows til mange arrangementer.

Se vores referencer

CVR-nummer: 25384628